جزئیــــــــات مقـــــــــــالات
تمیز کردن کولر گازی یکی از سادهترین و موثرترین راههای نگهداری مناسب از دستگاه است. با نگاهی به تجربهی تعمیر کولر گازی در قم نشان میدهد که به دلیل صنعتی بودن و خشکی آب و هوا کولرهای گازی با جرم زیادی مواجه میشوند و مصرف کنندگان نیاز به یک دستورالعمل یا راهنمای تمیز کردن کولر گازی نیازمندند.
با یادگیری مراحل تمیز کردن و شستن کولر گازی و پنلهای داخلی و خارجی آن در مقاله راهنمای گام به گام تمیز کردن کولر گازی، میتوانید کیفیت و عمر دستگاه خود را افزایش دهید.
برای تعمیر کولر گازی در قم کلیک کنید.
فهرست:
تمیز کردن اسپیلت هر چند وقت یک بار باید انجام شود اما شستن کولر گازی به عوامل مختلفی بستگی دارد. اگر به طور مرتب از کولر گازی استفاده میکنید، بهتر است هر دو هفته یا ماهی یک بار آن را تمیز کنید. همچنین، با آغاز فصلهای گرم هرماه و در دیگر فصول هر دو ماه یک بار کولر گازی خود را تمیز کنید.
یکی از روشهایی که میتوان کولرگازی را در خانه تمیز کرد، استفاده از مواد طبیعی است. مایع تمیزکننده اسپیلت میتواند بخشهای مختلف کولرگازی را ضدعفونی کند و هرگونه بوی بد و آلودگی را از بین ببرد.
بسیاری از افراد همیشه به دنبال ساخت محلول شستشوی کولرگازی برای تمیز کردن بخشهای مختلف پنل دستگاه خود هستند. در این راستا، ما به شما پیشنهاد میکنیم از جوهر نمک برای شستن کولرگازی استفاده کنید.
جوهر نمک یکی از مواد طبیعی است که میتوانید به راحتی برای تمیز کردن بخشهای مختلف دستگاه از آن استفاده کنید. برای شستن کولرگازی پنجرهای یا دو تکه با جوهر نمک، میتوانید جوهر نمک را با آب مخلوط کنید. بعد از اسپری کردن محلول به بخش آلوده و تمیز کردن آن، باید پس از 30 ثانیه آن قسمت را با آب بشویید.
بیشتر بدانید: علت نشت آب از کولر گازی چیست؟
برای شستشوی کولر گازی، میتوانید ابتدا از پنل داخلی دستگاه شروع کنید. پنل داخلی کولر گازی شامل قسمتهای مختلفی مانند فیلتر، فاضلاب، کویل، و فن است که هر کدام ممکن است کثیف و آلوده شوند. بنابراین، میتوانید هر یک از این قسمتها را با استفاده از مواد شوینده تمیز کنید و آلودگیها را از بین ببرید.
در این بخش به نحو تمیز کردن سنسور کولر گازی (پنل داخلی دستگاه) میپردازیم. سنسور، حسگری است که داخل یونیت داخلی دستگاه و پشت فیلترها قرار دارد. برای تمیز کردن سنسور دما، ابتدا با دقت فشار دهید تا سنسور بیرون بیاید.
سپس با یک پارچه خشک، سنسور را تمیز کنید. پس از پاک کردن، سنسور را به جای خود برگردانید. این سنسور دمای هوای محیط را اندازهگیری میکند و دستور روشن شدن دستگاه را صادر میکند. کثیف بودن سنسور باعث اختلال در عملکرد آن و افزایش مصرف انرژی میشود. بنابراین، لازم است هر چند وقت یکبار آن را تمیز کنید.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای استفاده از کنترل کولر گازی جنرال
این بخش در داخل دستگاه قرار دارد و وظیفه آن ایجاد جریان هوای سرد به اتاق است. برای شستن فن کولر گازی، شما باید کل شاسی داخلی را بیرون بیاورید. باید توجه داشته باشید که این فن بسیار حساس است و در صورت شکستن آن، صدای بسیار ناخوشایندی تولید میشود. به راحتی میتوانید آن را اسپری کنید.
یک روش مناسب برای تمیز کردن فن کوئل کولر گازی این است که آن را چند دقیقه رها کنید و سپس با آب گرم شستشو دهید. پس از شستشو، فن کوئل را خشک کنید و قبل از قرار دادن شاسی داخلی، اجازه دهید تا تماماً خشک شود.
اسپری کردن دارای مزیتی است زیرا به عنوان روشی مورد تأیید برای جلوگیری از رشد باکتریها و قارچها در تمام اجزای کولر گازی شما شناخته میشود، از جمله فیلترها و فن کوئل. این کار باعث بهبود عملکرد تهویه مطبوع شما خواهد شد.
برای آشنایی و رفع ارورهای کولر گازی مدیا اینجا کلیک کنید.
برای تمیز کردن بخش فاضلاب اواپراتور اسپیلت، مراحل زیر را انجام دهید:
ابتدا پنل داخلی کولر گازی را باز کنید. زیر فن، یک شیلنگ وجود دارد که به آن شیلنگ فاضلاب معروف است، شیلنگ را باز کنید. داخل شیلنگ، کتری آب جوش بریزید تا در صورت بسته شدن مسیر فاضلاب، آن را باز کند. آبی که باید از طریق فاضلاب خارج شود، ممکن است در قسمت پایین مجرا محبوس شده باشد و با فشار فن، به بیرون پرتاب میشود.
برای شروع، پنجره جلوی دستگاه کولر گازی را باز کنید یا آن را بچرخانید تا به قسمت اواپراتور دسترسی پیدا کنید. در این مرحله باید یک پانل بزرگ یا دو پانل کوچکتر که حاوی فیلترهای کولرگازی هستند را جدا کنید.
فیلترها به سرعت کثیف و مسدود میشوند، بنابراین نیاز به شستشو و تمیز کردن بیشتری نسبت به بخشهای دیگر دستگاه دارند. از آب یا مواد شوینده مناسب برای شستشو استفاده کنید. در صورت کهنه بودن یا به اتمام رسیدن عمر فیلترها، باید آنها را تعویض کنید تا کارایی و عملکرد بهینه دستگاه حفظ شود.
برای تعمیر کولر گازی در کاشان کلیک کنید.
ابتدا کولر گازی را از برق بکشید تا هیچ خطری وجود نداشته باشد و با استفاده از پیچگوشتی یا ابزار مشابه، پوشش بیرونی کولر را بردارید تا به کندانسور دسترسی پیدا کنید. هر چیزی که مانع دسترسی به کویلها میشود را بردارید. بعد از 10 تا 15 دقیقه، با یک ماده تمیزکننده مناسب و سپس آب (از داخل به بیرون)، کویلها را با استفاده از قلممو تمیز کنید. در حین تمیز کردن، کویلها را بررسی کنید. اگر خمیده یا آسیبدیدهاند، میتوانید با شانههای مخصوص آنها را تعمیر کنید. این شانهها در فروشگاههای لوازم کولر موجود هستند.
برای شستشوی کمپرسور کولر گازی، ابتدا باید پنل بیرونی دستگاه را باز کنید تا به موتور یا کمپرسور دسترسی پیدا کنید. سپس خاک و گرد و غباری که روی موتور جمع شده را به خوبی پاک کنید و سیمپیچها را محکم کنید. برای این کار میتوانید از یک فرچه یا برس نرم استفاده کنید.
همچنین، استفاده از محلول مناسب میتواند در تمیز کردن بدنه کمپرسور مؤثر باشد، اما باید دقت کنید که آب وارد قطعات داخلی موتور نشود. بعد از شستشو، نباید فوراً کولر را روشن کنید. باید چند ساعت صبر کنید تا موتور کاملاً خشک شود؛ زیرا روشن کردن کولر در حالی که هنوز آب درون موتور است، بسیار خطرناک است و احتمال برقگرفتگی را افزایش میدهد.
برای تعمیر کولر گازی در اراک کلیک کنید.
کولر گازی همانند دیگر وسایل، نیاز به مراقبت دارد تا بهتر کار کند و مانع از خرابی شود. این کارها همچنین به افزایش عمر مفید آن کمک میکند. تمیز کردن اسپلیت از جمله این تدابیر است. این عمل به کولر گازی کمک میکند تا به راحتی هوا را خنک کند و در نتیجه، صرفهجویی در مصرف برق خانواده را فراهم میکند.
در فصل تابستان، به دلیل گرمای بیش از حد، بهتر است ماهانه کندانسور و اواپراتور کولر گازی را تمیز کنید. باید به خاطر داشته باشید که اگر کندانسور کثیف شود، عملکرد کولر گازی کاهش مییابد، بنابراین تمیز کردن آن اهمیت دارد. برای تعمیر و سرویس کولر گازی می توانید از کمک تخصصی تعمیرکاران ماهر مجموعه فرافیکس استفاده کنید.